Κατσίμπρα Χριστίνα

katsimpraΟικονομολόγος - Τελωνειακός

Γεννήθηκε στην Γερμανία (παιδί οικονομικών μεταναστών) και κατάγεται από το Νεοχώρι Άρτας, όπου έζησε και μεγάλωσε μέχρι την αποφοίτησή της από το Γενικό Λύκειο Νεοχωρἰου.

Είναι Οικονομολογος, Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχ/σεων, με ειδίκευση στη λογιστική και χρηματοδοτική διοίκηση, με πολύ καλή γνώση Αγγλικών και Η/Υ.

Mε γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, διορίστηκε στο Υπουργείο Οικονομικών στον κλάδο των Τελωνειακών. Έχει υπηρετήσει σε διάφορους τομείς του κλάδου, στις εξής υπηρεσίες: Τελωνείο Αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος», Τελωνείο Κήπων (Συνοριακό), Διεύθυνση Προσωπικού Υπ. Οικονομικών, Γραφείο Γενικού Γραμματέα Υπ. Οικονομικών, Στ΄ Τελωνείο Πειραιά (Τομέας Αυτοκινήτων), Τελωνείο Κέρκυρας (Δ/νση Περιφέρειας), Τελωνείο Άρτας (έως και σήμερα ως υπεύθυνη Γραφείου Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης).

Το 2008 - 2010 ασχολήθηκε ενεργά με το συνδικαλιστικό φορέα του κλάδου και εκλέχτηκε με τον συνδυασμό της ΔΑΚΕ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ στις εκλογές για την ανάδειξη Δ.Σ. της 1ης Ε.Τ.Υ. στην Περιφέρεια Αττικής.

Λάτρης των αθλητικών δραστηριοτήτων και της μουσικής.

Από το 2010 έως και σήμερα κατοικεί μόνιμα στον Ν. Αρτας.