Μπούγιας Πέτρος

Μπούγιας Πέτρος

O Μπούγιας Πέτρος του Ιωάννη με καταγωγή από την Πεδινή Ιωαννίνων, ζει και δραστηριοποιείται στα Γιάννενα παντρεμένος με την Ηλιάνα Μπακόλα,  Πολιτικό Μηχανικό και είναι πατέρας μια κόρης 2 ετών.

Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός – Μελετητής (Πολυτεχνείο Θεσ/νίκης) με μεταπτυχιακό στο “Περιβάλλον & ανάπτυξη των ορεινών περιοχών” (Μετσόβιο Πολυτεχνείο) και στο “Χωρικό σχεδιασμό: σύγχρονες τάσεις και ζητήματα αιχμής” (Ε.Α.Π)

Γνωρίζει Αγγλικά και τα τελευταία 20 χρόνια είναι ιδιοκτήτης του τεχνικού μελετητικού γραφείου 2Βengineers με αντικείμενο εκπονήσεις μελετών για ιδιώτες και Ο.Τ.Α για έργα ανάπτυξης και υποδομών.

Έχει εργαστεί επί σειρά ετών στον Ο.ΠΕ.Κ.Ε.Π.Ε στον τομέα των επιδοτήσεων των αγροτών και τον κτηνοτρόφων, στην Ε.Α.Σ στη σύνταξη αιτήσεων Ο.Σ.Δ.Ε και έχει διδάξει στα ΙΕΕΚ Τοπογραφία, Κτηματολόγιο και Γεωγραφικά Συστήματα  Πληροφοριών.

Παράλληλα, συμμετείχε ως μέλος του ΤΕΕ σε επιτροπές στους τομείς Περιβάλλοντος, Οικολογίας και Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Ως ενεργός πολίτης με τα κοινά, έχει υπάρξει στο παρελθόν υποψήφιος βουλευτής και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στα Ιωάννινα.

Scroll to Top