Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου

Ενημέρωση

Δήλωση για ολοκλήρωση προεκλογικής περιόδου

ΑΛΕΞ. ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ: Θέλουμε  ισχυρή εντολή, για να έχουμε δυνατή φωνή στα κέντρα αποφάσεων

 Ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης, επικεφαλής της παράταξης «Αξιοβίωτης Ανάπτυξης Ηπείρου», κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση για τη λήξη της προεκλογικής περιόδου.

«Σήμερα ολοκληρώνεται η μακρά  προεκλογική περίοδος για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου στην Περιφέρεια και στους Δήμους.  Θέλω να εξάρω το ήπιο προεκλογικό κλίμα που υπήρξε όλο αυτό το διάστημα και εύχομαι το ίδιο να συμβεί έως ότου κλείσουν οι κάλπες και ανακοινωθούν τα αποτελέσματα.

Σε ο, τι αφορά την παράταξή μου «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου», είχαμε όλο αυτό το διάστημα τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε το έργο μας, να ενημερώσουμε τους πολίτες για τις πρωτοβουλίες που έχουμε σε εξέλιξη και για όσα έχουμε σχεδιάσει για το άμεσο μέλλον.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα για τη συμβολή τους στον προεκλογικό μας αγώνα, όλους τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, που έδωσαν τη «μάχη» σπίτι- σπίτι, χωριό το χωριό».

Μιλήσαμε στους πολίτες της Ηπείρου με απόλυτη ειλικρίνεια,  χωρίς να μπούμε στον πειρασμό των ατέλειωτων και μη εφαρμόσιμων υποσχέσεων.

Διαπιστώσαμε στις περιοδείες μας, στις συζητήσεις με τους πολίτες, ότι κανένας δεν είναι διατιθέμενος για πειραματισμούς, για μια πορεία στο άγνωστο.

Είμαστε βέβαιοι για τη δίκαιη κρίση των Ηπειρωτών. Βέβαιοι για τη νίκη της «Αξιοβίωτης Ανάπτυξης Ηπείρου», ώστε να συνεχιστούν τα έργα που έχουμε σε εξέλιξη, να υλοποιηθούν όσα ήδη έχουμε προγραμματίσει.

Εκείνο όμως που ζητάμε, είναι η εντολή που θα μας δοθεί την Κυριακή, να είναι πολύ ισχυρή, ώστε να μας οπλίσει με μεγαλύτερη δύναμη και φωνή  στα κέντρα των αποφάσεων.

Είμαι βέβαιος ότι θα την έχουμε. Και από τη Δευτέρα το πρωί με τους περιφερειακούς συμβούλους που θα εκλεγούν, αλλά και όσους δεν το επιτύχουν, θα συγκροτήσουμε μια δυνατή ομάδα, ώστε με σταθερά και αποφασιστικά βήματα να οδηγήσουμε την Ήπειρο εκεί που της αξίζει».

Πρόγραμμα περιοδείας υπ. Περιφερειάρχη Αλεξ. Καχριμάνη για την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου

Την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της «Αξιοβίωτης Ανάπτυξης Ηπείρου», από τις 10 π.μ. θα επισκεφθεί διαδοχικά τις τοπικές κοινότητες: Μπαλντούμα, Περιστέρι, Ανθοχώρι, Χρυσοβίτσα, Ανήλιο, Μηλιά.

Στις 7 το βράδυ θα μιλήσει στην Κεντρική Πλατεία Μετσόβου.

Πρόγραμμα περιοδειών (από Δευτέρα 2/10 ως & Πέμπτη 5/10/23)

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, συνοδευόμενος από υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της «Αξιοβίωτης Ανάπτυξης Ηπείρου» από σήμερα Δευτέρα το απόγευμα μέχρι και την ερχόμενη Πέμπτη 5 Οκτωβρίου, θα επισκεφθεί διαδοχικά τις εξής περιοχές:

ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 

Π.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

 Απόγευμα: 5:00 μ.μ. Υποδοχή Τίμιας Ζώνης στον αύλειο χώρο του Ι.Ν. Αγ. Παϊσίου

Ακολουθούν επισκέψεις: Σταυράκι, Νεοχωρόπουλο, Ανατολή, Νεοκαισάρεια, Μπάφρα

ΤΡΙΤΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Π.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Πρωί: 11:30 π.μ. Ραδοβίζι, Γρανίτσα, Βουτσαράς, Παλιουρή

Απόγευμα: (από 6:30 μ.μ.) Πεδινή, Κοσμηρά, Κόντσικα, Ασβεστοχώρι,

ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Π.Ε.ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Πρωί: (από 10 π.μ.) Λούρος, Κανάλι – (πέρασμα Λυγιά -Λούτσα) – Αμμουδιά – Μεσσοπόταμος –Καναλάκι   Απόγευμα: 7 μ.μ. Αγ. Κυριακή – Ανθούσα – Πάργα

ΠΕΜΠΤΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Π.Ε.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Πρωί: (Από 10 π.μ.) Μπαλντούμα, Περιστέρι, Ανθοχώρι, Χρυσοβίτσα, Ανήλιο, Μηλιά

Aπόγευμα: 8:30 μ.μ. Ομιλία στην Κεντρική Πλατεία Μετσόβου

ΑΛ. ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ: Πολλά και σημαντικά έργα υλοποιούνται και νέα δρομολογούνται για Υποδομές και Τουρισμό στην Π.Ε. Πρέβεζας

Επενδύουμε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της κάθε περιοχής, παρουσιάζουμε συγκεκριμένα έργα και δράσεις  και δεν  παραθέτουμε εκθέσεις ιδεών ως δήθεν προεκλογικά προγράμματα, τόνισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης  κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης στα χθεσινά  εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της «Αξιοβίωτης Ανάπτυξης Ηπείρου της Π.Ε. Πρέβεζας. …

Πρόγραμμα περιοδειών

Πρόγραμμα περιοδειών του υπ. Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη

(από Παρασκευή ως & Κυριακή 29/9 – 1/10/23)

  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 

Π.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Πρωί: 10:30 π.μ. Πεστά, Τέροβο, Μουσιωτίτσα, Κρυφοβό, Μπιζάνι

  • ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Π.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ & ΑΡΤΑΣ

Πρωί: 10:00 π.μ. Ελληνικό, Πλαίσια, Καλέντζι, Μονολίθι, Πλατανούσα, Πράμαντα

Απόγευμα: 6:00 μ.μ. Άγναντα, Καταρράκτης, Βουργαρέλι

  • ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Π.Ε. ΑΡΤΑΣ

Πρωί: 10:30 π.μ. Χαλκιάδες, Αγ. Σπυρίδωνας, Ανέζα, Νεοχώρι, Κολομόδια, Κομπότι

Ηγουμενίτσα: εγκαίνια εκλογικού κέντρου

Σημαντικά έργα υποδομής που έχουν ήδη δρομολογηθεί στην Π.Ε. Θεσπρωτίας ανακοίνωσε ο  Αλεξ. Καχριμάνης

Εκτενείς αναφορές στα έργα που υλοποιούνται στην Π.Ε. Θεσπρωτίας, αλλά και σε αυτά που έχουν δρομολογηθεί για την επόμενη αυτοδιοικητική περίοδο, έκανε ο νυν και εκ νέου υποψήφιος  Περιφερειάρχης  κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του Εκλογικού Κέντρου της «Αξιοβίωτης Ανάπτυξης Ηπείρου» που έγιναν χθες βράδυ στην Ηγουμενίτσα. …

Scroll to Top