Δηλαβέρη Ρεγγίνα

Δηλαβέρη Ρεγγίνα

Ζει και εργάζεται στην Ηγουμενίτσα, όπου ασκεί μάχιμη δικηγορία, είναι Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσπρωτίας. Είναι παντρεμένη με τον Απόστολο Φούκη και έχουν αποκτήσει μία κόρη.

Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, με πρακτική άσκηση στο Γραφείο Κοινοτικού Δικαίου του Υπουργείου Γεωργίας. Κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου εξ αποστάσεως εκπαίδευσης Ε.Κ.Π.Α. στο αντικείμενο ‘Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας’. Ομιλεί την αγγλική, γαλλική και γερμανική γλώσσα.

Στις εκλογές του Μαΐου 2019 εξελέγη για πρώτη φορά Περιφερειακή Σύμβουλος της Π.Ε. Θεσπρωτίας. Μέλος της Επιτροπής Περιβάλλοντος Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ηπείρου για το διάστημα 2019-2021 και αναπληρωματικό μέλος της ίδιας Επιτροπής από το έτος 2022 μέχρι και σήμερα.

Κατά την περίοδο 2019-2022 διατέλεσε Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας (Ο.Λ.ΗΓ.)Α.Ε., Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας Επιχειρηματικό Πάρκο Ηγουμενίτσας (ΕΠΙΧΕΙΠΑ) Α.Ε.- θυγατρικής της Ο.Λ.ΗΓ., Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της  αστικής εταιρείας «Ένωση Λιμένων Ελλάδος» (Ε.ΛΙΜ.Ε.) και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Λιμενικής Κατάρτισης «ΕΞΑΝΤΑΣ».

Το 2014 εκλέχτηκε Δημοτική Σύμβουλος Ηγουμενίτσας, διατέλεσε Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Ανάπτυξης, μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και Πρόεδρος της Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Υποθέσεων του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Έχει πλούσια κοινωνική και φιλανθρωπική δράση, συμμετέχει ενεργά σε Συλλόγους της Θεσπρωτίας. Έχει παρακολουθήσει και παρακολουθεί συστηματικά σεμινάρια, με σκοπό την περαιτέρω απόκτηση γνώσεων και εξειδίκευσης, σε τομείς του Δικαίου, της Λιμενικής και Οικονομικής Πολιτικής της Χώρας.

Αντιπεριφερειάρχης Ειδικών Θεμάτων Ηπείρου (Οργανωμένη Χωρική Επένδυση Σουλίου, Βιοτεχνικό Πάρκο Θεσπρωτίας και Ιχθυοκαλλιέργειες).

Στοιχεία επικοινωνίας:

Κιν.: 6940450439, 6947555966

E-mail: regina.dilaveri@gmail.com

F: Ρεγγίνα Δηλαβέρη.

Scroll to Top