Γκαμπρέλας Δημήτριος

Γκαμπρέλας Δημήτριος

Γεννήθηκε το έτος 1980 στα Ιωάννινα, μεγάλωσε στην Τ.Κ Μαζαρακιάς της Δ.Ε. Μαργαριτίου του Δήμου Ηγουμενίτσας και έλκει την καταγωγή του από την Αγία Κυριακή (Πόποβο) του Δήμου Σουλίου.

Ζει μόνιμα στην Ηγουμενίτσα, είναι παντρεμένος με την Αγλαΐα-Μαρία Γούλα, Δικηγόρο Θεσπρωτίας και έχουν αποκτήσει μία κόρη.

Εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση λιανικού εμπορίου, που διατηρούν επί σειρά ετών στη Μαζαρακιά, όπου διατηρεί και ατομική επιχείρηση χονδρικού εμπορίου.

Στις εκλογές του Μαΐου του έτους 2019 εξελέγη Περιφερειακός Σύμβουλος της Π.Ε. Θεσπρωτίας και διετέλεσε Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου από το Σεπτέμβριο του 2019 έως και τον Ιούνιο του 2023.

Έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική και εθελοντική δράση μέσω της διαρκούς προσφοράς του σε πολλούς τομείς της τοπικής κοινωνίας, ενώ πλούσια είναι η και ενασχόληση του με συλλόγους της περιοχής της Θεσπρωτίας. Από το έτος 2018 έως και το 2021 διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ. Από το έτος 2021 έως και σήμερα είναι Πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου με την επωνυμία «ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΣΤΙΒΟΣ».

Τηλ.: 6945803504

Email: dimitrisgabrelas@hotmail.gr

Scroll to Top