Κωσταδήμα Μπαλάφα Χριστίνα

Κωσταδήμα- Μπαλάφα Χριστίνα

Γεννήθηκε στην Άρτα και έχει καταγωγή από το Ματσούκι Ιωαννίνων. Είναι παντρεμένη με τον Ιωάννη Μπαλάφα, υπάλληλο  ΔΕΔΔΗΕ και είναι μητέρα δύο παιδιών, 7 και 9 ετών.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και κάτοχος  Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Αθλητική Ψυχολογία. Γνωρίζει Αγγλικά και Ισπανικά.

Αυτή την περίοδο παρακολουθεί Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα με θέμα «Ηγεσία και Διοίκηση στην Εκπαίδευση». Έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικά προγράμματα με θέμα την Ανάπτυξης Επιχειρηματικών Σχεδίων, την Ειδική Αγωγή, την Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων και την Διαπολιτισμική Εκπαίδευση.

Στο παρελθόν εργάστηκε στο τμήμα ΚΕΝΕ του Οργανισμού Εργατικής Εστίας,στο Ινστιτούτο Νεολαίας στο πλαίσιο του έργου «Ίδρυση και λειτουργία Θυρίδων Επιχειρηματικότητας για την ενθάρρυνση και στήριξη της Νεανικής Επιχειρηματικότητας» και ως εξωτερικός συνεργάτης του Τμήματος Οικονομικών Σπουδών ΔΠΘ στο πλαίσιο εκπόνησης προγραμμάτων. Έχει εργαστεί σε αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους της Άρτας.

Τα τελευταία έτη εργάζεται ως εκπαιδευτικός.

Scroll to Top