Λαζάνης Χαρίλαος (Χάρης)

Λαζάνης Χαρίλαος (Χάρης)

Γεννήθηκε στα Ιωάννινα το έτος 1985 ,όπου ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως μάχιμος Δικηγόρος από το έτος 2011. Είναι παντρεμένος με την Άννα Τσουμάνη Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π MSc, PhD, πατέρας 2 ανήλικων τέκνων.

Δικηγόρος Παρ΄Αρείω Πάγω, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων, πτυχιούχος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο τμήμα της Νομικής και πτυχιούχος του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής.

Ειδικεύεται στο τομέα του Αστικού και Ποινικού Δικαίου. Έχει διατελέσει νομικός σύμβουλος σε διάφορα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ έχει συμμετάσχει σε σειρά νομικών σεμιναρίων και συνεδρίων.

Διαμεσολαβητής, Πιστοποιημένος από Αθηναϊκό Κέντρο Κατάρτισης και Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών – ΑΚΚΕΔ Προμηθέας (Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών) με μετεκπαίδευση στο πρόγραμμα Εκπαίδευσης Προχωρημένου Επιπέδου (Μετεκπαίδευσης) στη Διαμεσολάβηση (ADVANCED MEDIATION TRAINING) με Αναγνωρισμένο Διεθνές Τίτλο Εκπαίδευσης από το φορέα ADR Center – member of Jams International. Εξειδικευμένος στην Οικογενειακή Διαμεσολάβηση από το ΙΝΚΘ Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το ADR ODR International και το European Institute for Conflict Resolution.

Εκλέχθηκε στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφέρειας Ηπείρου με την παράταξη του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκου Καχριμάνη. Το έτος 2022 διετέλεσε Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου Αθλητισμού και Απασχόλησης. Επίσης διορίστηκε στις 23/09/2019 με το υπ’ αριθμ 772/2019 Φ.Ε.Κ. (ΥΟΔΔ) Αντιπρόεδρος στο Πανηπειρωτικό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων (Π.Ε.Α.Κ.Ι.), όπου έως σήμερα παραμένει στη θέση αυτή. Μεταπτυχιακός Φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, στο Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρησης Αθλητισμού.

Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά

Scroll to Top