Μάρη Ελένη

Μάρη Ελένη

Ονομάζεται Ελένη Μάρη και κατέρχεται ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας με την δέσμευση να προσφέρει με όλες της τις δυνάμεις για να δούμε την Ήπειρο, ακόμη ψηλότερα!

Το ταξίδι της ξεκίνησε από το Ανώγειο Πρεβέζης, όπου μεγάλωσε σε κτηνοτροφική οικογένεια, γεγονός που της δημιούργησε μία βαθιά σύνδεση με τον πρωτογενή μας τομέα.

Βασικά στοιχεία που την χαρακτηρίζουν:
Πολιτιστική Διαχείριση: Για περισσότερο από μια δεκαετία είναι πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου «Αδελφότητα Ανωγειατών, ο Παπαγιώτης». Μέσω αφοσιωμένων πρωτοβουλιών έχουν ταχθεί υπέρ της διατήρησης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, εξασφαλίζοντας τη ζωτικότητά της για τις επόμενες γενιές.
Όραμα: Μαζί με τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη δίνουν προτεραιότητα στη διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, οραματιζόμενοι μια περιφέρεια που θα τιμά το παρελθόν της, καθώς θα προχωρά στο μέλλον.
Επιχειρηματικότητα: Με το σύζυγό της, κ. Άγγελο Γκαρτζώνη, διατηρούν μία επιτυχημένη επιχείρηση εισαγωγής αυτοκινήτων στη Φιλιππιάδα, ενώ για περισσότερα από 20 χρόνια διατηρούσαν κατάστημα κτηνοτροφικών ειδών στο κέντρο της πόλης.
Οικογένεια και μέλλον: Είναι περήφανη που έχει μεγαλώσει τρεις κόρες στη γενέτειρά της, τη Φιλιππιάδα. Ως μητέρα είναι αφοσιωμένη στη διασφάλιση ενός ελπιδοφόρου μέλλοντος για όλες τις οικογένειες.
«Με ακλόνητη δέσμευση, είναι τιμή μου να είμαι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος. Μαζί, καθοδηγούμενοι από το συλλογικό μας όραμα, μένουμε πιστοί στην αποστολή μας να οχυρώσουμε την πολύτιμη πολιτιστική μας κληρονομιά. Αυτή η συνεργασία δεν αφορά μόνο την περιοχή μας, αφορά την αναγέννηση της Ηπείρου σε έναν ακμάζοντα κόμβο ευκαιριών και ευημερίας».

Scroll to Top