Ντέτσικα Αικατερίνη

Ντέτσικα Αικατερίνη

Γεννήθηκε, εργάζεται και ζει στα Ιωάννινα. Ο πατέρας της κατάγεται από τα Ιωάννινα και η μητέρα της από τον Βαπτισή Ιωαννίνων στα Τζουμέρκα. Είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Μανίκη, καθηγητή Φυσικής Αγωγής με καταγωγή από το Συρράκο Ιωαννίνων εδώ και 23 χρόνια και έχει δυο κόρες 14 και 16 χρονών.

Με πτυχίο στη Γαλλική Γλώσσα και Φιλολογία και επάρκεια διδασκαλίας στην Αγγλική γλώσσα εργάζεται από το 2000 ως καθηγήτρια ξένων γλωσσών. Παράλληλα συμμετέχει και παρακολουθεί πιστοποιημένα  σεμινάρια για γονείς και εκπαιδευτικούς. Μερικά από αυτά είναι σεμινάρια Ειδικής Αγωγής και σεμινάρια Παιδοψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Εκδότρια έντυπων περιοδικών

Ιδιοκτήτρια εταιρείας διοργάνωσης εκδηλώσεων.

Ιδιοκτήτρια εταιρίας τηλεοπτικών και διαφημιστικών παραγωγών. Τηλεοπτικές παραγωγές που εχεί κάνει μεταξύ των άλλων είναι οι εβδομαδιαίες εκπομπές “Think” και “All about Kidz”. Η εμπειρία της στο χώρο των media, της επικοινωνίας και της διαφήμισης, αναδεικνύουν την αποφασιστικότητά της .

Έχει ενεργή  συμμετοχή σε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης στα οποία φοιτούσαν και φοιτούν οι κόρες της. Σήμερα είναι γραμματέας στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 10ου Γυμνασίου Ιωαννίνων και Πρόεδρος του αντίστοιχου συλλόγου του 5ου Λυκείου Ιωαννίνων

Ιδιοκτήτρια χώρων εστίασης, “Planet Wine Bar Restaurant” και κυλικεία σε αθλητικούς χώρους.

Ιδιοκτήτρια τουριστικών καταλυμάτων, στα Ιωάννινα “Montana Lake view”, και στη Λευκαδα.

Email: kntetsika@gmail.com

F.: Katerina Ntetsika, Κατερίνα Ντέτσικα

Instagram: Katerinantetsika

Τηλ. Επικοινωνίας: 6944629995

Scroll to Top