Παππά Ελένη

Παππά Ελένη (Λένα)

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1993 από Ηπειρώτες γονείς και κατοικεί στα Ιωάννινα από το 2000.

Κατάγεται από την ιστορική Μανωλιάσσα και την Κοσμηρά Ιωαννίνων. Είναι κόρη του Παππά Κωνσταντίνου και της Γούση Στασινής.

Είναι μητέρα δύο κοριτσιών, της Κατερίνας 10 χρονών και της Στασινής 8 χρονών.

Το 2011 φοίτησε στο ΤΕΙ Κοζάνης, Λογιστική και Χρηματοοικονομικά. Σήμερα η κύρια ενασχόλησή της είναι η κομμωτική τέχνη.

Εδώ και επτά περίπου χρόνια είναι ενεργό μέλος στη δραστηριότητα του κυνηγιού αγριόχοιρου και έχει βραβευτεί από το αρμόδιο Υπουργείο, την ΚΣΕ και την Ε΄ΚΟΗ για την προσφορά της στον έλεγχο πληθυσμού αγριόχοιρων, οι οποίοι εδώ και μερικά χρόνια ως γνωστόν προκαλούν μεγάλες βλάβες σε αγροτικές καλλιέργειες αλλά αποτελούν κίνδυνο ασφαλείας ιδιαίτερα στους επαρχιακούς δρόμους της περιοχής μας και ειδικά κατά τις βραδινές μετακινήσεις των συμπολιτών μας.

Τέλος, συμμετέχει ενεργά στον αθλητισμό, ως μέλος στη διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας “ΠΑΟ Πεντέλης”.

Ως εκ φύσεως ενεργητικός άνθρωπος και λόγω των αρχών που της εμφύσησαν οι γονείς της, από μικρή ηλικία ένιωθε την ανάγκη να δημιουργεί αλλά και να προσφέρει σε συνανθρώπους κάθε ηλικιακής ομάδας. Η ενασχόλησή της με τα κοινά και ιδιαίτερα με τη βοήθεια που μπορεί να παράσχει στον τόπο της που υπεραγαπά,  ξεκίνησε ως επιθυμία και θεωρεί πια πως είναι υποχρέωση.

“Προσωπική δέσμευση προς εσάς, η άοκνη συνέχιση και εντατικοποίηση της προσπάθειάς μου σε οποιοδήποτε τομέα δύναμαι να συνεισφέρω. Δώστε μου την δύναμη σας, να γίνω η δική σας φωνή στο έργο της Περιφέρειας”.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλ: 6981896090

Email: helena.pappa93@gmail.com

Scroll to Top