Σκανδάλη Κωνσταντίνα

Σκανδάλη Κωνσταντίνα

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Άρτα. Είναι κόρη του Αλέκου και της Νίκης  γένος Βέργου. Είναι σύζυγος του Holger Lange γερμανικής καταγωγής και μητέρα του δεκαοχτάχρονου Έρικ – Νικόλαου.

Είναι ένα μάθημα μακριά από την ολοκλήρωση του κύκλου σπουδών στην Ισπανική φιλολογία του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και μάλιστα στα 3 χρόνια σπουδών !! Έχει ολοκληρώσει τον κύκλο σπουδών στο ΔΙΙΕΚ Άρτας στο τμήμα της Υποκριτικής Τέχνης Θεάτρου- Κινηματογράφου. Έχει πιστοποιητικό παρακολούθησης και ολοκλήρωσης σπουδών πάνω στην Δημοσιογραφία. Έχει σπουδάσει Ευρωπαικό Πολιτισμό στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.
Έχει σπουδές στην Μετάφραση και Διερμηνεία, που τις έκανε στο Εργαστήρι Ελευθέρων Σπουδών Carierra του Institut Scheidegger.
Παράλληλα απέκτησε Lower και Proficiency στην Αγγλική Γλώσσα, Πτυχίο του Instituto Cervantes στην Ισπανική Γλώσσα, και  έχει πολύ καλή γνώση στην Γερμανική και την Γαλλική Γλώσσα.
Έχει Πιστποιητικό Εκπαιδευτή της Χορευτικής Γυμναστικής Tumbao.
Έχει παρακολουθήσει σεμινάριο Ψυχολογικής Στήριξης και Διαχείρησης Νέων στο Πρώτο Σύστημα Προσκόπων Άρτας, σεμινάριο του Nissim Zoares στην τέχνη του Stretching, σεμινάριο Wingtjun Kung Fu από την IWKAGREECE και σεμινάριο Tai Chi Chuanand Chi Kung από τον Master j. Tsao.
Είχε συμμετοχή σε πολλά βιωματικά εργαστήρια κατασκευών από το Παράθυρο στην Εκπαίδευση.
Δραστηριοποιείται στον επιχειρηματικό κόσμο έχοντας μια εταιρεία Οδικής Βοήθειας για τον Νομό Άρτας και μια εταιρεία παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Για πολλά χρόνια δίδασκε Ισπανικά και Αγγλικά στην ιδιωτική εκπαίδευση. Διατηρούσε καταστήματα παιχνιδιών και παιδικών, βαφτιστικών ρούχων με τις επωνυμίες Πυραμίδα και Ανεμώνη στην Άρτα και στην Φιλιππιάδα.
Είναι εκλεγμένο μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Άρτας .
Είναι ταμίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανεξάρτητη Θεατρική Ομάδα Άρτας. Καθώς και είναι  μέλος σε πολλούς άλλους πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης μας!
Είναι ραδιοφωνική παραγωγός στον Orange Radio 96.
Έχει έντονη συμμετοχή και εθελοντική δράση σε πολλές εκδηλώσεις και δράσεις της περιοχής.

«Μιλώντας τέσσερις ξένες γλώσσες,  και έχοντας καταφέρει να διευρύνω τον κύκλο των γνώσεων μου στα τελευταία τέσσερα χρόνια,  μπορώ να συμβάλλω στην τουριστική προβολή του τόπου μας, καθώς και στην επικοινωνία και επαφή με τους συμπολίτες μας,  με σκοπό την καλύτερη καθημερινότητα. Έχοντας τεράστια ενέργεια και διάθεση προσφοράς υπόσχομαι να είμαι δίπλα σας , όπως ήμουν τα τελευταία χρόνια σε όλες αυτές τις δράσεις του Δήμου Αρταίων που συμμετείχα.
Ζητώ την στήριξη σας και την ψήφο σας γιατί όλοι μαζί μπορούμε να δουλέψουμε και να φτιάξουμε την Άρτα και την Ήπειρο που αγαπάμε»!

Scroll to Top